OM HOMIE

  Mot ett rikare liv i balans


  Idag går många människor runt och överlever istället för att leva. När Homie grundades föddes en tydlig idé: att hjälpa människor leva livet på riktigt.

  Vi vill ge dig kroppens bästa förutsättningar till en bättre hälsa som ger ett rikare liv. Våra produkter förenklar din vardag, ger dig mer energi och förser dig med högkvalitativ näring i alla dess former. Vår vision handlar om att förenkla för dig att skapa vinnande vanor för ett liv i balans.

  Vanor som gör att vaknar utvilad på morgonen och har samma energi på eftermiddagen. Som gör att din hy lyser och ger pigga ögon. Som gör dig fortsatt nyfiken att hitta på saker även efter jobbet. Och som hjälper dig ge allt när du tränar. Men som även får dig att varva ned för en riktig återhämtning

  Vårt kundlöfte är att erbjuda lättanvända produkter som håller högsta kvalitet vad det gäller näring och energi.

  Våra ledord är: näringsrikt, energirikt, gott, snabbt och enkelt. Quick fixes och genvägar är inget vi tror på. Vi vill leverera produkter som möjliggör en hållbar användning över tid, så att människor ska orka vara fullt närvarande – under livets alla viktiga ögonblick.